L’historiador Josep Termes i la fotografia als llibres, protagonistes de la 59 Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern

Cartell de la 59a. FIRA DEL LLIBRE D'OCASIÓ ANTIC I MODERN. Autor: Tony Catany

Des del dia 17 de setembre i fins al 3 d’octubre, col·leccionistes, cercadors de rareses editorials i amants dels llibres en general tindran una nova oportunitat de mirar i comprar alguns dels aproximadament 100.000 llibres que la FIRA DEL LLIBRE D’OCASIÓ ANTIC I MODERN posa a disposició del públic al Passeig de Gràcia de Barcelona, una de les artèries més importants i prestigioses de la ciutat.

La 59 ª edició de la FIRA DEL LLIBRE D’OCASIÓ ANTIC I MODERN té els noms de l’historiador i escriptor Josep Termes i de Toni Catany, autor del cartell de la present edició, com a protagonistes i dedica la seva exposició, Fotollibres, als llibres de fotografia . L’exitosa iniciativa del Punt de Reciclatge El Llibre Solidari, tornarà a repetir per tercer any consecutiu.

Encara que la majoria dels expositors formen part del Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya, en aquesta ocasió també tindran estands llibreters de Madrid, Alacant, València i Granada. En paraules de Obradors, «l’objectiu de convidar llibreters de fora és enriquir l’oferta de llibres de cara als clients habituals de les llibreries de vell de Barcelona».

Els organitzadors esperen la visita de més de 500.000 persones i que d’aquestes unes 40.000 comprin algun dels llibres que tenen preus tan variats que poden anar entre 1 i més de 5.000 euros. De fet, la facturació de la FIRA representa un 20% de la facturació de tot l’any.

EN EL DOCUMENT WORD Fira del Llibre d’Ocasió TROBARÀS INFORMACIÓ MÉS DETALLADA


Monolit de Joan Brossa per la Fira Llibre Ocasió Antic Modern

Monolit de Joan Brossa per la Fira Llibre Ocasió Antic Modern

Plaques dels autors homenatjats a peu del monolit de la Fira Llibre

Monolit de Joan Brossa per la Fira Llibre Ocasió

Fira Llibre Ocasió Antic Modern

Estand Punt de Reciclage el Llibre Solidari en favor d'UNICEF a la Fira Llibre Ocasió Antic Modern
A %d blogueros les gusta esto: