Butlletí de novetats de Pagès editors, mes de setembre

Si vols conèixer totes les novetats del mes de setembre de Pagès editors només cal que facis clic aquí i el butlletí, amb la fitxa de cada un dels llibres, es descarregarà al teu ordinador.

Destaquem les següents novetats:

  • Desti d’una dona de poble. En el centenari de la mort de Tolsoi et presentem un text inèdit seu escrit amb la Tatiana Andreivevna Kuzminskaia, la seva cunyada. El llibre és un retrat de la vida rural de la Rússia de la segona meitat del segle XIX.
  • Els secrets d’un part feliç. Descobreix i tria la millor manera d’ajudar el teu fill a néixer. Escrit per la periodista Marta Espar, col·laboradora del Suplement Salut de El País, aquest llibre és el resultat d’una investigació periodística de com es desenvolopa el moment del part a Espanya i Europa. El resultat és un llibre pràctic, d’escriptura clara, ple de dades, que dóna tota la informació a la mare per escollir la millor manera de tenir el seu fill.
  • El Sanaturai de l’ànima. Una teràpia poètica amb Màrius Torres. Obra de ficció, escrita per Paco Grande, on la poesia de Màrius Torres té el paper central com a teràpia per a curar persones amb problemes d’equilibri mental.
  • Veïnats i fesomies. Culminació de l’obra de dietaris de Josep Vallverdú. Amb un plantejament original, l’escriptor passa revista a les persones que han viscut a prop seu al llarg de 87 anys. L’obra també descriu una part de la societat catalana del segle XX.
  • El monestir de Santa maria de Vallbona. A la primera part del llibre Josep Maria Sans i Travé repassa part de les fites més importants del llarg procés història del monestir. A la segona fa una exposició de la vida de les religioses i a la darrera s’analitzen diversos elements arquitectònics i artístics del monestir.
A %d blogueros les gusta esto: