Un altre tomb, si us plau! Un viatge pel mal i pel bé, del nostre temps

Un altre tomb, si us plau! amb més de 500.000 exemplars venuts a Itàlia, és el viatge, interior i real pels camins de l’esperança, d’un home que sap que li queden pocs mesos de vida. Un llibre de Pagès editor.

Coberta en alta

Contacte de premsa

En saber que està a punt de morir a causa d’una greu malaltia, Tiziano Terzani decideix viatjar per tot el món a la recerca de les medicines que el puguin dur a la seva curació. Sigui quina sigui la malaltia que abat un malalt, el món li acaba caient irremeiablement al damunt. Si la malaltia és el càncer, el lligam amb «la pena de mort signada» sovint és immediat. Però també en el moment del diagnòstic comença la lluita per evitar la sentència.

Una mà narradora esplèndida ens durà a la recerca de la poció miraculosa fins al darrer llindar de l’última casa de l’altre extrem del món, amb una inextingible llum d’esperança.

Esforç, fe i constància il·luminen un recorregut ple d’anècdotes culturals que sovint ens resulten llunyanes, si no insòlites: com si durant tota la vida hagués estat fent tombs a dalt dels cavallets. Des de la primera volta, l’autor reconeix que li havia tocat el cavall blanc i que s’havia fet un tip de girar, de pujar i de baixar tantes vegades com havia volgut, sense que mai ningú no li anés a preguntar si tenia bitllet. No. I és que, de bitllet, no en tenia pas. S’havia passat la vida viatjant de franc! Doncs bé, ara passava el senyor que controlava els bitllets: ell havia de pagar i, si li sortia bé, potser encara aconseguiria fer… un tomb més als cavallets.

Com diu Tiziano Terzani a Un altre tomb si us plau!: «He decidit d’explicar-ne la història, primerament perquè sé que l’experiència d’algú que ja ha fet un tros de camí és encoratjadora per a aquells que ara s’hi han d’enfrontar. I també perquè, si ho pensem bé, al cap de poc temps, el viatge ja no era a la recerca d’una cura per al meu càncer, sinó per a aquella malaltia que ens és comuna: la mortalitat».

Sobre l’autor

Tiziano Terzani (Florència 1938 – Onsigna 2004). Periodista italià de renom internacional, ha escrit, como a reporter, des de tots els continents i per a les millors publicacions. De pare pintor i mare arquitecta, el 1961 es llicencia en dret al Collegio Medico-Giuridico de Pisa. El seu primer viatge a l’Àsia el comença  el 1965. El 1969 fa un màster en afers internacionals a la Universitat de Columbia de Nova York i continua amb cursos d’història i llengua xineses. Delerós de tornar a l’Àsia, accepta un contracte amb el setmanari alemany Der Spiegel, després de rebutjar ofertes de grans diaris com The Guardian o Le Monde. Viatjarà com a corresponsal a Singapur per acabar exercint aquesta feina a l’Àsia al llarg de 30 anys. És autor d’una dotzena de llibres. En destaquen Un indovino mi disse (1995) i Letter contro la guerra (2002).Mostra l’alfabet rom

La premsa ha dit:

“Una rialla per emprendre un viatge i trobar-se amb la mort”
(La República)

“Immediatesa, precisió en el relat, capacitat de transportar i fer sentir al lector les olors de cada país” (Corriere della Sera)

Fitxa d’Un altre tomb, si us plau!

Autor: Tiziano Terzani
Traducció: Pau Oliva
Editorial:
Pagès Editor
Col·lecció: Lo Marraco
ISBN: 978-84-9779-778-8
Pàgines: 670
Edició: Rústica amb solapes
Mides: 15 x 24 cm
PVP: 25,00€

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: